Debutsingelen er klar!!!!

Mandag 23 mars slippes debutsingelen min! Stor stas å endelig kunne slippe egenprodusert materiale. Dette er en av flere låter vi har jobbet med i vinter i Safe & Sound Studio. Under Finnmarksløpet blir jeg å synge den live, så om du vil høre den før den blir utgitt så har du sjansen neste uke.  Håper den blir godt mottatt :)

Skjermbilde 2015-03-05 kl. 22.41.34

 

 

Scene Finnmark følger hundespannene med gratiskonserter hver dag, og sammen med Rolffa opptrer jeg følgende dager:

Søndag: Tana

Mandag: Kirkenes

Tirsdag: Varangerbotn

Onsdag: Karasjok

Torsdag/Fredag: Alta

One thought on “Debutsingelen er klar!!!!

  1. You need targeted visitors for your Debutsingelen er klar!!!! | Tara Lill Flåten Nicolaisen website so why not get some for free? There is a VERY POWERFUL and POPULAR company out there who now lets you try their website traffic service for 7 days free of charge. I am so glad they opened their traffic system back up to the public! Check it out here: http://kbbl.ir/4y

Comments are closed.